Despre noi

Când pasiunea pentru gătit întâlnește pasiunea pentru mâncare sănătoasă și oameni dragi la masă.

Chef Antoine Beaini

Povestea

Chef Antoine Beaini

Pasiunea mea pentru gătit și ospitalitatea sunt cadouri genetice, cu care mă mândresc.

Toată lumea știe că libanezii iubesc să aibă masa plină și bogată. Dacă masa este bogată, adună mai mulți oameni în jurul ei. Iar noi iubim să fim înconjurați de oameni dragi.

La Chez Toni nu inventăm nimic, din contră. Bucătăria libaneză este apreciată ca fiind una dintre cele mai savuroase și sănătoase bucătării ale lumii. De aceea, tot ceea ce facem la Chez Toni este să păstrăm tradiția libaneză și savoarea mâncării, prin prospețimea și calitatea ingredientelor folosite, dar și prin atmosfera caldă și prietenoasă, specifică libanezilor.

Aici, la Chez Toni, ne mândrim că oferim mâncare libaneză autentică.

APRECIERI

Clienții casei apreciază la noi

Chez Toni - Autenticitatea preparatelor

Autenticitatea preparatelor

Am păstrat autenticitatea și calitatea rețetelor, pentru a va bucura din plin de gustul delicios și misterios al mâncării libaneze.

Chez Toni - Prospețimea ingredientelor

Prospețimea ingredientelor

Folosim doar ingrediente proaspete, de calitate superioară, fructe și legume proaspete, la care adăugăm ierburi aromate și mirodenii fine.

Chez Toni - Gustul delicios al mâncării

Gustul mâncării

Cea mai mare satisfacție este atunci când clienții se întorc și sunt nerăbdători să guste din nou preparatele lor preferate.

Chez Toni - Ospitalitatea gazdelor

Ospitalitatea gazdelor

Libanezii sunt recunoscuți pentru ospitalitatea și buna lor dispoziție. De aceea, la Chez Toni vei găsi mereu o atmosferă caldă, veselă și foarte prietenoasă.

Chez Toni - Constanța calității

Constanța calității

Calitatea ingredientelor afectează gustul mâncării. Chiar dacă ingredientele de o caltitate superioară sunt mai scumpe, la Chez Toni alegem întotdeauna calitatea.

Chez Toni - Amabilitatea personalului

Amabilitatea personalului

La Chez Toni alegem cu grijă personalul, astfel încât oaspeții noștri să fie tratați cu atenția și amabilitatea binemeritată, cea cu care au fost dintotdeauna obișnuiți.

Galerie

Galerie foto

Aruncă o privire și vezi cum e la noi. Explorează galeria foto și simte puțin din gastronomia și atmosfera Libanului.

Testimonials

Ce spun oaspeții noștri

“Casă frumoasă cu gazde calde”

"Chez Toni este unul din locurile pe care le îndrăgești din primul moment și de care devii dependent. Nu l-aș numi restaurant, ci mai degrabă o casă frumoasă, cu gazde calde și creativitate culinară infinită."

Gentiana N.

“Raport calitate - preț excelent”

"Chez Toni este locul ideal pentru mulți dintre libanezii care locuiesc aici. Deși există unele reclamații cum că prețurile ar fi mari, dacă vii într-un grup și faci sharing s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune raporturi calitate - preț din oraș."

Georgiana N.

“Același nivel de calitate ridicat”

"Cred că aici găsești cea mai bună mâncare libaneză. Venim de mai mulți ani pentru că am găsit mereu un nivel de calitate ridicat. Servirea este, de asemenea, de calitate."

Dan F.

"Autentic libanez"

"Se servește mâncare autentică libaneză, ceea ce nu se poate spune pentru marea majoritatea restaurantelor libaneze din lume.
Proprietarul, care este libanez, este pasionat de mâncarea libaneză și își face întotdeauna timp pentru a-ți ura bun venit."

Jac SAc

Orar

LUNI – VINERI
12:00 – 22:00

SÂMBĂTĂ
12:00 – 22:00

DUMINICĂ
12:00 – 22:0

Fă o rezervare

GDPR

6 + 13 =

X