Ziarul Financiar Lumea din farfurie sau cum ajungi în India, Liban sau Spania fără a părăsi Bucureştiul?

mai 28, 2015Apariții media

„Faptul că peste 80% din clienţii noştri sunt români cred că poate fi un răspuns la întrebarea dumneavoastră (privind gradul de deschidere al românilor la bucătria libaneză – n.red.)“, spune Antoine Beaini, proprietarul restaurantului libanez Chez Toni.

Iar când preocuparea pentru o alimentaţie sănătoasă nu mai este de mult doar o tendinţă, nici nu mai este de mirare că taboulehle (salată făcută de obicei din roşii, patrunjel, mentă, ceapă, toate tocate mărunt şi condimentate cu lămâie ulei de măsline şi sare – n.red.), fattoushul (salată care conţine şi bucăţele de pâine – n.red.), salata de vinete cu sos de rodii sau cu ulei de susan, de măsline sau homousul (pasta de năut cu ulei de susan) sunt din ce în ce mai cerute.

Citește tot aici

 

Orar

LUNI – VINERI
12:00 – 22:00

SÂMBĂTĂ
12:00 – 22:00

DUMINICĂ
12:00 – 22:0

Fă o rezervare

GDPR

12 + 2 =

X